top of page

Croatia Airlines redovno leti prema Frankfurtu, Brusselsu, Londonu i Amsterdamu

Croatia Airlines objavila je danas da će nastaviti redovno letiti prema 3 europske destinacije: Amsterdamu, Frankfurtu, Londonu i Brusselsu. U međuvremenu, postojećoj floti pridružio se novi A319 (reg 9A-CTN) koji je sletjeo u zagrebačku bazu.

Zagrebački aerodrom vjerojatno nikada nije imao manje putnika nego što ih ima ovih dana. Danas je iz Zagreba poletjelo 8 zrakoplova i svi su redom bili vrlo prazni.


Nekoliko primjera:

OU456/BRU (DH4): 7 putnika,

OU450/AMS (A319) 18 putnika,

OU416/FRA (A319) 25 putnika,

QR216/DOH (A320) 17 putnika.


„Pobjednik“ je OU let za LHR (sa A319) koji je u kabini imao svega 4 putnika. Dolazniletovi su bilo podjednako loši.

Zadnjeg dana mjeseca (31.03.) Croatia Airlines će letjeti dva puta za FRA i jednom za AMS. Samo će let prema Amsterdamu biti sa zrakoplovom tipa Airbus. Letovi prema BRU su otkazani a booking za aktivne letove je vrlo loš i u sljedećim danima.

01.04. Croatia Airlines će letjeti dva puta u danu za FRA, jednom za AMS i jednom za LHR. Samo će let prema LHR biti sa zrakoplovom tipa Airbus. Qatar Airways će poletjeti iz ZAG za DOH sa A320 tipom zrakoplova. Let za BRU je otkazan i na prvi dan mjeseca travnja.

Danas je kroz zagrebačku zračnu luku prošlo svega 290 putnika (dolasci i odlasci). U galeriji fotografija možete vidjeti kako ovih dana izgleda putnički dio terminala na odlascima.

Ostale zračne luke u Hrvatskoj danas nisu imale reguralne letove.

bottom of page