top of page

Croatia Airlines otvorila booking na brojnim linijama

Croatia Airlines otvorila je booking na svim domaćim i brojnim međunarodnim linijama od sredine svibnja. Vlada RH omogućila je obavljanje domaćih letova od 11.05.!

Trenutno je moguće kupiti kartu na letovima Croatia Airlinesa od 18. svibnja na domaćim linijama, iz Zagreba za Dubrovnik, Brač, Split, Zadar i Pulu. Sukladno posljednjim informacijama nacionalnog stožera, za očekivati je da bi hrvatski nacionalni avioprijevoznik od navedenog datuma mogao započeti ponovno letjeti na domaćim linijama!


Vlada RH danas je na svojoj sjednici donjela plan mjera kojim će se omogućiti normalno funkcioniranje mnogih gospodarskih subjekata. Od 11.05. dozvoljeno je obavljanje domaćih linija u zračnom prijevozu, stoga opcija pokretanja linija od 18.05. (od kada je otvorena prodaja na web stranicama Croatia Airlinesa) izgleda vrlo izvjesno!


Brojne međunarodne linije također su u prodaji od navedenog datuma, no ostaje upitno hoće li se iste obavljati s obzirom na to da će one uvelike ovisiti o broju zaraženih sa COVID-19 u zemljama u koje Croatia Airlines leti, kao i o restrikcijama putovanja koje su nametnute na razini EU ili same države u koju OU prometuje.


Preostaje nam pratiti razvoj situacije, osobito uredbe i odluke koje donose pojedine zemlje. Odluke aviokompanija, kako Croatia Airlinesa, tako i drugih, ovisiti će isključivo o njima.

bottom of page