top of page

Croatia Airlines obilježila Međunarodni dan žena na letu za Zurich

U sklopu obilježavanja Međunarodnog dana žena danas je nacionalni avioprijevoznik Croatia Airlines uputio prigodne čestitke svim putnicama na redovitom međunarodnom letu (OU461) iz Züricha u Zagreb te im dan uljepšao prigodnim vaucherom.

Photo: Sime Lugarov/Croatia Airlines

Tijekom leta sve putnice nagrađene su posebnim vaucherom s 30 posto popusta (iskoristiv prigodom kupnje zrakoplovne karte za sljedeće putovanje Croatia Airlinesom), a nakon slijetanja u zagrebačku zračnu luku dočekali su ih Slaven Žabo, direktor komercijalnih poslova i Davor Mišić, direktor prometa Croatia Airlinesa, koji su ih darivali ružama.

Photo: Sime Lugarov/Croatia Airlines

Današnji let Zürich – Zagreb dodatno je poseban i zbog toga što su cjelokupnu posadu zrakoplova činile žene – kapetanica Kristina Mlinarić, kopilotkinja Slavka Mustapić, voditeljica kabinskog osoblja zrakoplova Aleksandra Perković i članica kabinskog osoblja zrakoplova Danijela Dimić. Potvrđujući važnost žena u društvu i na ovaj način, tvrtka je i njima darivala ruže, kao znak pažnje, ali i zahvale za ustrajnost i predanost u radu.

"U strukturi zaposlenika Croatia Airlinesa žene čine gotovo polovinu radnika (48 posto), dok kompanija kontinuirano prati suvremene trendove na tržištu radne snage te prednost u zapošljavanju sve više daje pripadnicama nježnijeg spola.", stoji u pripćenju za medije Croatia Airlinesa.

bottom of page