top of page

Croatia Airlines nudi 30% popusta na svim linijama!

Hrvatski nacionalni avioprijevoznik, Croatia Airlines, od danas ima posebnu promo akciju na svim svojim letovima.

Photo: Croatia Airlines

Croatia Airlines jučer je u svom priopćenju za medije podsjetila javnost kako je prije 30 godina obavljen prvi let hrvatskog nacionalnog prijevoznika između Splita i Zagreba. Svi putnici na jučerašnjem letu iz Zagreba za Split dobili su dvije povratne karte, a kompanija sada nudi i 30% popusta na sve kupljene karte počevši od danas.


Popust se ostvaruje primjenom promo koda na web stranici ili aplikaciji, a moguće ga je ostvariti i na svim drugim prodajnim mjestima Croatia Airlinesa (putem kontakt centra ili u poslovnicama).


Promo kod: 30GODINA

Popust se odnosi na aviokarte kupljene u razdoblju od danas, 06. svibnja do srijede, 12. svibnja za putovanja s polaskom u lipnju, a povratkom do zadnjeg dana ove godine. Popust je moguće primijeniti samo na letovima Croatia Airlinesa.

Kako aviokompanije ne mogu utjecati na iznos pristojbi zračnih luka i ostalih naknada, popust se na iste ne obračunava, već samo na cijenu aviokarte (prijevozninu).


Broj rezervacija na koje možete primijeniti promo kod je neograničen. Za sve one koji žele kupiti multy city kartu (npr. Zagreb - Frankfurt, Munchen - Zagreb), valja napomenuti kako popust nije moguće ostvariti na web stranicama i u aplikaciji, već je takvu kartu s popustom moguće kupiti putem kontakt centra i u poslovnicama kompanije.


Povratne karte iz Dublina za Zagreb (i obratno), uz promo kod dostupne su po cijeni od 1.500 kuna, za London od 1.400 kuna, Kopenhagen od 1.300 kuna, Pariz od 1.150 kuna, itd. Cijene s promotivnim kodom možete provjeriti OVDJE.

bottom of page