top of page
  • CTN

Croatia Airlines i TZ Dubrovnika predstavili letove iz Zuricha prema Hrvatskoj

Croatia Airlines i Turistička zajednica grada Dubrovnika u četvrtak, 12. svibnja o.g. zajednički su se predstavili u Zürichu švicarskim poslovnim (B2B) novinarima i turističkim agentima. Na predstavljanju su bili i Andrea Bekić, veleposlanica Republike Hrvatske u Švicarskoj i Slobodan Mikac, generalni konzul RH u Švicarskoj.

Photo: CTN / Linkedin

Na prezentaciji je predstavljen ovogodišnji ljetni red letenja Croatia Airlinesa s naglaskom na izravne međunarodne letove Dubrovnik - Zürich, koji su planirani od 1. lipnja 2022. četiri puta na tjedan – ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom. Putnicima na ovoj liniji na raspolaganju su povratne zrakoplovne karte po cijeni već od 143 eura.


Istoga dana uspostavljaju se i redoviti letovi Zürich – Split, također četiri puta na tjedan – ponedjeljkom, srijedom, petkom i subotom. Osim toga, putnicima iz Švicarske na raspolaganju su i svakodnevni letovi između Züricha i Zagreba.

Hrvatski turistički biser, Dubrovnik, izrazita je aviodestinacija i razvoj zračnog prometa veoma je važan za turističke kapacitete grada i Dubrovačko-neretvanske županije, koji domaćim i inozemnim turistima nude bogatstvo prirodnih, povijesnih, kulturnih i mnogih drugih ljepota i osobitosti.


Croatia Airlines će tijekom ovogodišnje sezone ukupno povezivati Hrvatsku i 21 međunarodno odredište, odnosno 22 europske zračne luke, a zrakoplovi će pritom letjeti na 41 međunarodnoj liniji. U tom razdoblju planira se obaviti više od 16.000 letova i ponuditi oko 1,766.000 sjedala.

bottom of page