top of page

Croatia Airlines i Trade Air redovno prometuju na domaćim linijama

Croatia Airlines i Trade Air nastavljaju prometovati na domaćim linijama unatoč uvedenim restriktivnim mjerama. Donosimo vam red letenja na domaćim linijama u prvih 10 dana nove godine.

Hrvatski nacionalni avioprijevoznik u prvih će 10 dana siječnja imati aktivne tri domaće linije, iz Zagreba prema Dubrovniku, Splitu i Puli preko Zadra. Kompanija je smanjila broj tjednih operacija, prilagodivši kapacitet trenutnoj potražnji.


Linija Zagreb - Dubrovnik u prvih 10 dana siječnja imat će 24 povratna leta, uglavnom 2 do 3 dnevno, a dva leta dostupna su i na Novu godinu, 01.01.2021. Tek je za petak, 08. siječnja, najavljen samo jedan polazak iz Zagreba prema Dubrovniku.


Linija Zagreb - Split u razdoblju od 01. do 10. siječnja imat će 27 povratnih letova. Radi se o većem broju operacija s obzirom na to da Croatia Airlines prometuje iz Zagreba za Rim preko Splita, te je na tom letu moguće kupiti karte na domaćem segmentu Zagreb - Split - Zagreb.


Najmanji broj operacija u prvih 10 dana imat će linija Zagreb - Zadar - Pula - Zagreb. Naime, na ovoj su liniji u spomenutom razdoblju najavljena tek tri leta, 03., 07. te 10.01.2021.


Drugi avioprijevoznik koji prometuje na linijama unutar Hrvatske jest Trade Air. Kompanija nije mijenjala svoj red letenja zbog uvedenih mjera te nastavlja prometovati prema sljedećem rasporedu:

  • linija Osijek - Zagreb - Osijek, 6 puta tjedno, 2 dnevna leta ponedjeljkom, srijedom i petkom,

  • linija Osijek - Rijeka - Osijek, 2 puta tjedno, utorkom i četvrtkom,

  • linija Osijek - Pula - Split - Pula - Osijek, 2 puta tjedno, ponedjeljkom i petkom,

  • linija Rijeka - Split - Dubrovnik - Split - Rijeka, 2 puta tjedno, utorkom i četvrtkom.

Trade Air će također prometovati 01. siječnja na liniji Osijek - Zagreb - Osijek te Osijek - Pula - Split - Pula - Osijek.

bottom of page