top of page

CROAir - aplikacija sa statusom letova i vijestima s našeg portala

U suradnji sa Inxelo Technologies, IT kompanijom iz Zagreba specijaliziranom za razvoj softvera namijenjenih aviokompanijama i zračnim lukama, razvili smo aplikaciju koju sada možete preuzeti na svoje pametne telefone.

Inxelo Technologies i Croatian Aviation ušli su u suradnju prije nekoliko mjeseci te pokrenuli razvoj aplikacije koja na jednom mjestu nudi status letova po hrvatskim zračnim lukama (po principu jučer, danas i sutra), osnovne informacije o zračnim lukama te vijesti s našeg portala.

Radi se o inicijalnoj verziji aplikacije koja nosi ime CROAir te je besplatna za preuzimanje i korištenje.


S obzirom na to da aktivno radimo na više projekata, u sljedećih nekoliko mjeseci doći će do dodatnog razvoja aplikacije i naše web stranice, čime će se čitateljima ponuditi dodatna količina sadržaja.


Vjerujemo da će zaljubljenicima u avioindustriju ova aplikacija biti korisna. Naravno, kako se radi o prvoj verziji aplikacije, svi prijedlozi za poboljšanje i daljnji razvoj su i više nego dobrodošli. Cilj je samo jedan - promoviranje avioindustrije u Republici Hrvatskoj na čemu intezivno radimo već više od godinu dana.


Aplikaciju možete besplatno preuzeti na Google Play odnosno App Store-u, ovisno o tipu uređaja koji koristite. Android aplikaciju možete preuzeti OVDJE, dok je iOS verzija dostupna za preuzimanje OVDJE.

bottom of page