top of page

Condor najavljuje liniju prema Zadru

Poznati njemački leisure avioprijevoznik najavio je povratak linije Frankfurt - Zadar - Frankfurt u ljetnom redu letenja 2021. godine.

Condor će u ljetnom redu letenja ove godine ponovno povezati Zadar i Frankfurt. U ljetnom redu letenja ova poznata njemačka aviokompanija nije prometovala na ovoj liniji, kao ni prema Rijeci i Dubrovniku, već je redovan promet obavljala samo prema Zračnoj luci Split.


U ljetnom redu letenja ove godine kompanija će, prema trenutnom redu letenja, prometovati prema zadarskoj i splitskoj zračnoj luci, dok trenutno nema najavljenih linija prema Dubrovniku i Rijeci. Kompanija kontinuirano radi na svom programu za ovo ljeto pa postoji mogućnost da će doći do određenih promjena i pokretanja zračnih veza prema dvije spomenute zračne luke.

Split i Zadar jedine su hrvatske zračne luke u redu letenja Condor Airlinesa za ljeto 2021. godine

Condor će, kako smo ranije najavili, otvoriti svoju bazu u Zurichu te uvesti liniju Zurich - Split - Zurich, detalje o novoj liniji Condora možete pročitati OVDJE.


Što se tiče Zadra, Condor u prodaji ima liniju Frankfurt - Zadar - Frankfurt koja bi s prometovanjem trebala krenuti 01. svibnja, jednom tjedno, svake subote. Od 01. srpnja kompanija će uvesti i drugi tjedni let, svakog četvrtka, što je povećanje u odnosu na razdoblje prije izbijanja globalne pandemije.

Na liniji će prometovati zrakoplovi tipa A320 koji u floti ovog prijevoznika imaju kapacitet od 180 putnika. Condor u floti trenutno ima 13 zrakoplova ovog tipa.

14.400 sjedala dostupno između Frankfurta i Zadra u ljeto 2021. godine

Kompanija planira obaviti 40 povratnih letova između Frankfurta i Zadra u ljetnom redu letenja ove godine, čime je na tržištu ponuđeno ukupno 14.400 sjedala između dva grada, u oba smjera.


Uz Zadar, Condor će prema postojećem redu letenja ovog ljeta prometovati prema Splitu iz Dusseldorfa, Frankfurta, Hannovera i Zuricha.

bottom of page