top of page

Condor najavljuje linije prema Splitu

Njemačka leisure kompanija, Condor, najavljuje ponovno uspostavljanje međunarodnih redovnih linija iz brojnih njemačkih gradova prema poznatim turističkim destinacijama diljem Europe, uključujući i Split.

Zrakoplov A320, retro livery, photo: condor.com

Ova njemačka aviokompanija prije izbijanja pandemije redovno je, sezonski, letjela iz njemačkih zračnih luka prema Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku, no u aktualnom ljetnom redu letenja linije još uvijek nisu krenule sa prometovanjem.


Kompanija je u svom posljednjem priopćenju najavila ponovni početak prometovanja, od kraja lipnja uvodi se i prva linija prema Hrvatskoj.


Condor će od 26. lipnja letjeti na dvije linije prema Splitu:

Frankfurt - Split, od 26.06., dva puta tjedno (petkom i nedjeljom),

Dusseldorf - Split, od 26.06., dv aputa tjedno (petkom i nedjeljom).


Osim ove dvije direktne linije, kompanija u suradnji sa Lufthansom nudi i letove prema Hamburgu i Munchenu sa kratkim presjedanjem. Na spomenutim linijama prometovati će zrakoplovi tipa A320, kapaciteta 180 sjedala.

Karte su već u prodaji na službenim stranicama aviokompanije. Split će tako biti 3 puta tjedno povezan s Dusseldorfom, s obzirom na to da će i Eurowings, kako smo ranije najavili, od 20. lipnja letjeti između ova dva grada.

Aviokompanija još uvijek nije potvrdila početak prometovanja iz njemačkih gradova prema Zadru, Rijeci i Dubrovniku.

bottom of page