Chair Airlines uvodi novu liniju iz Švicarske za Split

Švicarski Chair Airlines najavio je svoju mrežu destinacija za ljetni red letenja sljedeće godine. Između ostalih, uvodi se linija Zurich - Split.

Photo: Chair Airlines / FB

Radi se o aviokompaniji koja od ljeta prošle godine posluje pod imenom Chair Airliens, ranije poznata kao Germania Flug. Kompanija u floti ima dva zrakoplova tipa A319 koji mogu prevesti do 150 putnika.

Najava o uvođenju linije Zurich - Split od strane Chair Airlinesa dolazi svega nekoliko dana nakon što smo objavili vijest kako će njemački Condor također prometovati na ovoj liniji u ljetnom redu letenja sljedeće godine.


Condor uvodi liniju Zurich - Split!


Ovom novom linijom Chair Airlinesa Split i Zurich biti će povezani s čak četiri avioprijevoznika, uz Chair Airlines na istoj će liniji prometovati Croatia Airlines, Edelweiss te Condor Airlines. Linija Chair Airlinesa biti će u prometu od 25. travnja do 24. listopada 2021. godine, gotovo cijeli ljetni red letenja.

"Nakon što je većina građana svoj ljetni odmor provela u Švicarskoj, vjerujemo da će idućeg ljeta popularne destinacije biti tražene više nego ikada prije, to je razlog zašto smo se odlučili uvesti liniju prema Splitu"

Linija Chair Airlinesa Zurich - Split - Zurich biti će u prometu dva puta tjedno, svakog četvrtka i nedjelje u večernjim satima. Kompanija za ljeto 2021. između ova dva grada u prodaji ima ukupno 15.900 sjedala.


Red letenja:

Četvrtkom: Zurich 18:40 - 20:10 Split 20:55 - 22:30 Zurich

Nedjeljom: Zurich 17:20 - 18:50 Split 19:35 - 21:10 Zurich