• Croatian Aviation

Chair Airlines uvodi novu liniju iz Švicarske za Split

Švicarski Chair Airlines najavio je svoju mrežu destinacija za ljetni red letenja sljedeće godine. Između ostalih, uvodi se linija Zurich - Split.

Photo: Chair Airlines / FB

Radi se o aviokompaniji koja od ljeta prošle godine posluje pod imenom Chair Airliens, ranije poznata kao Germania Flug. Kompanija u floti ima dva zrakoplova tipa A319 koji mogu prevesti do 150 putnika.

Najava o uvođenju linije Zurich - Split od strane Chair Airlinesa dolazi svega nekoliko dana nakon što smo objavili vijest kako će njemački Condor također prometovati na ovoj liniji u ljetnom redu letenja sljedeće godine.


Condor uvodi liniju Zurich - Split!


Ovom novom linijom Chair Airlinesa Split i Zurich biti će povezani s čak četiri avioprijevoznika, uz Chair Airlines na istoj će liniji prometovati Croatia Airlines, Edelweiss te Condor Airlines. Linija Chair Airlinesa biti će u prometu od 25. travnja do 24. listopada 2021. godine, gotovo cijeli ljetni red letenja.

"Nakon što je većina građana svoj ljetni odmor provela u Švicarskoj, vjerujemo da će idućeg ljeta popularne destinacije biti tražene više nego ikada prije, to je razlog zašto smo se odlučili uvesti liniju prema Splitu"

Linija Chair Airlinesa Zurich - Split - Zurich biti će u prometu dva puta tjedno, svakog četvrtka i nedjelje u večernjim satima. Kompanija za ljeto 2021. između ova dva grada u prodaji ima ukupno 15.900 sjedala.


Red letenja:

Četvrtkom: Zurich 18:40 - 20:10 Split 20:55 - 22:30 Zurich

Nedjeljom: Zurich 17:20 - 18:50 Split 19:35 - 21:10 Zurich

Pretplati se i primaj tjedne novosti!

Sudjeluj

Pratite nas

Info

© Croatian Aviation 2021.