Čak 90 tjednih letova na 10 linija unutar Hrvatske!

Dva domaća avioprijevoznika, Croatia Airlines i Trade Air, do kraja rujna nude više od 90 tjednih letova na linijama unutar Republike Hrvatske.

Croatia Airlines i Trade Air u razdoblju od 15. do 30. rujna nude više od 90 tjednih letova između domaćih zračnih luka. Donosimo vam popis linija i broj tjednih letova dostupan u ovom trenutku za booking do kraja rujna.


Ono što valja napomenuti jest podatak da za putovanje na nekoj od dolje navedenih domaćih linija nije potrebna "COVID putovnica", kao ni negativan nalaz testa ili pak potvrda o cijepljenju. Naime, za putovanja unutar Republike Hrvatske ne postoje posebne putničke restrikcije pa je putovanje vrlo jednostavno i gotovo isto onome prije izbijanja globalne pandemije. Jedina razlika jest činjenica da su kod oba spomenuta prijevoznika, kao i u svim hrvatskim zračnim lukama, obavezne maske na licu, kako u putničkoj zgradi, tako i za vrijeme samog leta.

Linije Croatia Airlinesa
  • Zagreb - Split - Zagreb, 34 leta tjedno, gotovo 5 dnevnih letova,

  • Zagreb - Dubrovnik - Zagreb, 28 letova tjedno, 4 leta dnevno,

  • Zagreb - Zadar - Pula - Zadar - Zagreb, 13 puta tjedno, dva leta dnevno, svakim danom osim srijede,

  • Zagreb - Brač - Zagreb, 2 puta tjedno, utorkom i subotom,

  • Osijek - Dubrovnik - Osijek, jednom tjedno, četvrtkom,

  • Osijek - Split - Osijek, jednom tjedno, petkom.

Linije Trade Aira
  • Osijek - Rijeka - Osijek, 2 puta tjedno, utorkom i četvrtkom,

  • Osijek - Pula - Split - Pula - Osijek, 2 puta tjedno, ponedjeljkom i petkom,

  • Osijek - Zagreb - Osijek, 6 puta tjedno, 2 leta ponedjeljkom, srijedom i petkom,

  • Rijeka - Split - Dubrovnik - Split - Rijeka, 2 puta tjedno, utorkom i četvrtkom.

Broj tjednih letova na domaćim je linijama tek nešto niži u odnosu na srpanj i kolovoz, a kako doznajemo, popunjenost je na svim letovima razmjerno visoka, osobito u odnosu na isto razdoblje prošle godine kada je broj domaćih letova bio drastično manje zbog loše epidemiološke situacije.


Karte za domaće letove Trade Aira možete kupiti OVDJE, dok su karte za letove Croatia Airlinesa dostupne na sljedećem LINKU.

Tim Croatian Aviationa ovog je ljeta svojim putovanjima povećao brojke putnika u Zagrebu za 12, u Splitu za 10, u Osijeku, Puli i na Braču za 4, a kako smo još daleko od kraja godine, vjerujemo da će realiziranih putovanja biti još.


Detaljno smo pisali o putovanju na Brač (OVDJE), ali i o domaćim linijama Trade Aira o kojima također možete više pročitati u našoj kategoriji TRIP REPORT.