Brussels Airlines smanjuje promet prema Dubrovniku

Brussels Airlines objavio je red letenja za kolovoz. Linije iz Bruxellesa prema Splitu i Dubrovniku nastavit će prometovati i ovog mjeseca.

Brussels Airlines, kako smo ranije i najavili, pokrenuo je promet na liniji Bruxelles - Dubrovnik 27. lipnja ove godine te na njoj prometuje dva puta tjedno, svakog utorka i subote zrakoplovima tipa A319 te A320.


Linija će nastaviti prometovati i kroz kolovoz, no od 22.08. svega jednom tjedno. Naime, ukida se let utorkom te u prometu ostaje samo let subotom, zrakoplovima tipa A320. Brussels Airlines u prodaji drži letove za Dubrovnik sve do 10. listopada, no pratit ćemo situaciju i objaviti eventualne promjene.


Druga linija Brusselsa u Hrvatskoj, ona prema Splitu, prometuje jednom tjedno (također subotom), što će se i nastaviti do sredine rujna (19.09.). Nakon spomenutog datuma kompanija više nema u ponudi direktnih letova na liniji Bruxelles - Split.


Podsjećamo, prije izbijanja pandemije ova je aviokompanija planirala letove prema Zadru i Zagrebu, no te su linije u potpunosti otkazane. Croatia Airlines prometuje na direktnoj liniji između Zagreba i Bruxellesa.


Video pushbacka Brussels Airlinesa u Zagrebu