top of page

Brussels Airlines idućeg ljeta planira tri odredišta u Hrvatskoj

Brussels Airlines u ljetnom redu letenja 2021. godine planira prometovati prema tri odredišta u Hrvatskoj: Zagrebu, Splitu i Dubrovniku.

Belgijski nacionalni avioprijevoznik, koji u normalnim okolnostima prometuje prema više od 100 odredišta diljem svijeta, u ljetnom redu letenja sljedeće godine planira prometovati prema tri destinacije u Hrvatskoj; Zagrebu, Splitu i Dubrovniku.


U ljetnom redu letenja, koji je završio s krajem listopada, Brussels Airlines prometovao je prema Splitu i Dubrovniku.

Linija prema Splitu krenula je s operacijama početkom srpnja, dok je linija prema Dubrovniku u prometu bila od 27. lipnja. Obje su linije prometovale reducirano u odnosu na 2019. godinu. Kompanija je privremeno ukinula linije prema Zagrebu i Zadru te iste nisu prometovale ove ljetne sezone.

Linija Brussels Airlinesa prema Zagrebu uvedena je 2015., dok je linija prema Zadru uvedena u ljeto 2018. godine.

U ljetnom redu letenja sljedeće godine Brussels Airlines planira prometovati iz svojeg središta u Brusselsu prema Zagrebu, Splitu i Dubrovniku. Linija prema Zadru trenutno nije u prodaji.


Linija Brussels - Zagreb prometovat će od 28. ožujka do 29. listopada 2021. godine, 5 puta tjedno, svakog ponedjeljka, srijede, četvrtka, petka i nedjelje.

Brussels 13:20 - 15:10 Zagreb 15:50 - 17:45 Brussels

Sezonska linija prema Splitu trebala bi prometovati od kraja travnja (24.04.), dok će linija Brussels - Dubrovnik prometovati od 01. svibnja sljedeće godine.


Povratak Brussels Airlinesa u Zagreb sljedećeg proljeća dobra je vijest za putnike koji ovom kompanijom žele nastaviti putovanje prema nizu destinacija u Europi. Do ožujka 2021. godine direktni letovi iz Zagreba prema Brusselsu dostupni su s nacionalnom aviokompanijom - Croatia Airlines.

bottom of page