top of page

British Airways uskoro ponovno leti prema Zagrebu i Splitu

Updated: May 13, 2020

British Airways danas je najavio svoj plan redovnih letova za lipanj i u njemu se nalaze dvije destinacije u Hrvatskoj.

BA u Zagrebu, photo: Fire2HR

Sudeći po trenutnom rasporedu, britanski će avioprijevoznik u idućem mjesecu letjeti prema Zagrebu i Splitu u bitno reduciranom redu letenja u odnosu na onaj prije izbijanja pandemije COVID-19.


Od 01. lipnja zrakoplovi British Airwaysa letjeti će između Londona (Heathrow) i Zagreba 3 puta tjedno (ponedjeljkom, petkom i nedjeljom) zrakoplovom A320.


Od istog datuma uvodi se i linija između Londona (Heathrow) i Splita. Linija će biti u prometu 4 puta tjedno u mjesecu lipnju (ponedjeljkom, četvrtkom, petkom i nedjeljom).


Sezonske linije prema Dubrovniku i Puli ovog avioprijevoznika za sada nisu u prodaji. Očekuje se da će se broj tjednih letova prema Zagrebu i Splitu povećati u srpnju, a tada bi u reduciranom obliku mogle krenuti prometovati i linije iz Londona prema Puli i Dubrovniku.


UPDATE 13.04.2020.: Iako je British Airways stavio u prodaju ove dvije linije od navedenog datuma što je bilo vidljivo i u rezervacijskom sustavu kompanije, navedeni letovi trenutno nisu raspoloživi. Zatražili smo obavijest od same aviokompanije i u trenutku kada dobijemo njihov odgovor isti ćemo podjeliti sa čitateljima. Postoji mogućnost da je aviokompanija odustala od pokretanja ovih linija iako je to sama najavila na svojoj službenoj stranici.

bottom of page