top of page

British Airways povećava promet prema Hrvatskoj, uvodi se i linija prema Puli!

British Airways, član OneWorld alijanse, od kolovoza će značajno povećati broj tjednih letova prema destinacijama u Hrvatskoj.

Kompanija će od 01. kolovoza povećati broj tjednih letova prema Zagrebu, Splitu i Dubrovniku, te će ponovo pokrenuti letove na liniji London - Pula. Svi letovi British Airwaysa obavljaju se iz zračne luke London Heathrow, pa su tako i letovi prema Dubrovniku (koji su prometovali s Gatwicka) prebačeni na Heathrow.

Destinacije British Airwaysa u Hrvatskoj

Linija London Heathrow - Zagreb trenutno prometuje tri puta tjedno, no od 01. kolovoza British Airways letjeti će između ova dva grada svakodnevno.


Linija London Heathrow - Dubrovnik krenula je s prometovanjem 16. srpnja također tri puta tjedno, no od početka kolovoza i ova će linija prometovati svakog dana u tjednu.


Linija London Heathrow - Split prometuje od 09. srpnja četiri puta tjedno, a od 02. kolovoza na ovoj će liniji biti čak devet tjednih letova (svakog dana u tjednu, ponedjeljkom i nedjeljom dva leta dnevno).


British Airways ponovo će uspostaviti redovne letove na liniji London Heathrow - Pula. Ova linija zbog epidemije još nije prometovala u ovogodišnjem ljetnom redu letenja, no od 01. kolovoza uvode se dva leta tjedno, svakog utorka i subote.

bottom of page