top of page

British Airways ponovno otkazuje letove prema Zagrebu!

British Airways ponovno će, nakratko, obustaviti letove prema Zagrebu! Ovaj je avioprijevoznik reducirao svoj red letenja za studeni.

British Airways u studenome ponovno otkazuje niz letova na liniji između Londona i Zagreba! U razdoblju od 01. do 07. studenog British će između Zagreba i Heathrowa prometovati tri puta tjedno, utorkom, četvrtkom i nedjeljom, a svi letovi nakon spomenutog datuma u studenome su otkazani!


Zbog restriktivnih mjera prilikom ulaska u Veliku Britaniju, kompanija bilježi velike probleme i vrlo nisku potražnju na nizu linija, a očito je da zagrebačka linija još od ožujka 2020. godine ne funkcionira onako kako bi to htjeli u ovoj poznatoj aviokompaniji.

Iz tog su razloga otkazani svi letovi nakon 07. studenog, a kompanija trenutno ostavlja mogućnost obnavljanja prometa prema Zagrebu u prosincu.


British Airways još nije revidirao svoj red letenja za prosinac, pa ne treba iznenaditi ako se i ti letovi naknadno otkažu. Ako do toga dođe, gotovo je sigurno da se British Airways u Zagreb neće vratiti sve do sljedećeg ljeta, baš kao što je to bilo i prošle zime.


S druge strane, dva avioprijevoznika nastavljaju povezivati London sa Zagrebom. Ryanair nastavlja svakodnevno povezivati Stansted i glavni grad Hrvatske, dok će Croatia Airlines prometovati četiri puta tjedno između Heathrowa i Zagreba (svakog ponedjeljka, srijede, petka i subote).


Podsjećamo, hrvatski državljani više ne mogu ući u Veliku Britaniju s osobnom iskaznicom, već im je potrebna putovnica, više o tome OVDJE.

bottom of page