top of page

British Airways planira zimske letove prema Dubrovniku

Kako je najavio Ex-Yu Aviation, nakon gotovo 3 godine British Airways planira obnoviti letove prema Dubrovniku u zimskom redu letenja.

Britanski nacionalni avioprijevoznik, British Airways, u ovogodišnjem zimskom redu letenja planira obnoviti letove između Londona i Dubrovnika, nakon gotovo 3 godine bez zimskih letova zbog utjecaja globalne pandemije.


Prvi let u zimskom redu letenja planiran je za 05. prosinac, a od spomenutog su datuma dostupna dva leta tjedno, svakog ponedjeljka i petka i to sa zrakoplovima tipa A320 koji u floti British Airwaysa imaju kapacitet do 180 sjedala.


Dva leta tjedno najavljena su sve do kraja ožujka sljedeće godine, kada na snagu ponovno stupa ljetni red letenja. Karte su dostupne za booking na web stranici prijevoznika, a letovi će prometovati prema odnosno iz Zračne luke Gatwick.


Letovi ponedjeljkom polijetat će iz Londona u jutarnjim satima, dok su letovi petkom planirani poslijepodne. Uz Dubrovnik, British Airways ove zime planira prometovati i prema Međunarodnoj zračnoj luci Zagreb.

bottom of page