top of page

Austrian Airlines reducira letove prema Zagrebu, dodaje još jedan let tjedno prema Zadru

Austrijski nacionalni avioprijevoznik objavio je svoj red letenja za kolovoz ove godine. U njemu stoji nekoliko operativnih izmjena na linijama prema odredištima u Hrvatskoj.

Kompanija će u kolovozu nastaviti prometovati prema četiri hrvatske zračne luke; Dubrovniku, Splitu, Zadru i Zagrebu. Dok će se prema Dubrovniku i Splitu zadržati postojeći broj tjednih letova, doći će do određenih promjena na linijama iz Beča prema Zadru i Zagrebu.


Linija Beč - Dubrovnik nastavit će prometovati čak 6 puta tjedno (svakim danom osim utorka), a na istoj su najavljeni zrakoplovi iz obitelji 320.


Linija Beč - Split također će prometovati 6 puta tjedno (svakim danom osim utorka), te su na njoj najavljeni zrakoplovi istog kapaciteta kao i prema Dubrovniku.


Ovogodišnja nova linija Austrian Airlinesa između Beča i Zadra, od početka kolovoza prometovati će ćešće - 4 puta tjedno (ponedjeljkom, četvrtkom, petkom i subotom), što je jedan let tjedno više u odnosu na red letenja u srpnju.


Linija Beč - Zagreb od 01. do 15. kolovoza nastavit će prometovati 8 puta tjedno, ponedjeljkom, srijedom, četvrtkom i subotom u jutarnjem, te utorkom, četvrtkom, petkom i nedjeljom u popodnevnom terminu. Dva leta dnevno dostupna su svakog četvrtka. Navedni broj tjednih letova u primjeni će biti do sredine kolovoza, točnije do 15.08.


Od 16. kolovoza Austrian Airlines reducirati će broj tjednih letova na liniji između dva glavna grada, te će na njoj prometovati 5 puta tjedno (ponedjeljkom, srijedom, četvrtkom, petkom i nedjeljom) isključivo u popodnevnom terminu. Na liniji su najavljeni zrakoplovi manjeg kapaciteta, tipa DashQ400 te E195.


bottom of page