top of page

Austrian Airlines - promjene u redu letenja za srpanj

Austrian Airlines je izmijenio svoj red letenja za srpanj, došlo je i do određenih operativnih promjena na linijama iz Beča prema Hrvatskoj.

Austrian je jučer obavio prvi let u ovoj ljetnoj sezoni prema Dubrovniku te će do kraja mjeseca na liniji prema Beču prometovati dva puta tjedno. Prekosutra će Austrian pokrenuti i liniju prema Splitu. Od 29. lipnja uvodi se i dnevna veza između Beča i Zagreba.


U srpnju će doći do određenih promjena na navedenim linijama. Naime, Austrian Airlines povećati će broj tjednih letova prema Dubrovniku i Zagrebu te smanjiti prema Splitu.

  • linija Beč - Dubrovnik sa postojeća dva tjedna leta biti će povećana na četiri (ponedjeljkom, srijedom, petkom i nedjeljom),

  • linija Beč - Split sa postojeća četiri leta biti će reducirana na tri (utorkom, četvrtkom i subotom),

  • linija Beč - Zagreb prometovati će i dalje svakodnevno, no četvrtkom će na ovoj liniji biti dva dnevna leta (ukupno 8 letova tjedno).

Linija Beč - Zadar neće biti u prometu ni u srpnju, stoga je upitno njeno pokretanje u ovoj ljetnoj sezoni.


Uskoro se očekuje i objava Lufthanse koja je dio grupacije u kojoj se nalazi i Austrian Airlines, pa vjerujemo kako će upravo Lufthansa povećati broj letova prema Hrvatskoj.

bottom of page