Austrian Airlines nastavlja prometovati prema Hrvatskoj unatoč graničnim restrikcijama

Austrijski nacionalni prijevoznik potvrdio je kako nastavlja prometovati prema četiri hrvatske zračne luke, usprkos mjerama uvedenim na granici između Hrvatske i Austrije.

Austrian Airlines nastavlja prometovati prema Hrvatskoj i u rujnu iz Beča prema četiri hrvatske zračne luke: Zagrebu, Zadru, Splitu i Dubrovniku.


Linija Zagreb - Beč prometovati će 6 dana u tjednu, svakog dana osim subote u popodnevnim satima.


Linija Zadar - Beč prometovati će do 12. rujna, kako je ranije i bilo planirano, četiri puta tjedno (ponedjeljkom, četvrtkom, petkom i subotom).


Linija Split - Beč također će biti u prometu u rujnu, od 01. do 13. rujna svakog dana osim srijede. Od 15. do 20. rujna linija će prometovati pet puta tjedno (nema letova ponedjeljkom i srijedom), dok će od 22. rujna na liniji biti tri leta tjedno, utorkom, četvrtkom i subotom.


Linija Dubrovnik - Beč u rujnu će prometovati 6 puta tjedno, svakog dana osim utorka.


S obzirom na mrežu Austrian Airlinesa u cijeloj Europi, kompanija ima veliki udio transfernih putnika prema odredištima u Hrvatskoj koji ujedno ne podliježu novim mjerama uvedenim na granici između Hrvatske i Austrije. Iz tog razloga, kompanija trenutno planira prometovati prema Hrvatskoj prema rasporedu kojeg smo naveli.


Trenutne restrikcije provjerite OVDJE.