top of page

Austrian Airlines nastavlja prometovati prema Hrvatskoj unatoč graničnim restrikcijama

Austrijski nacionalni prijevoznik potvrdio je kako nastavlja prometovati prema četiri hrvatske zračne luke, usprkos mjerama uvedenim na granici između Hrvatske i Austrije.

Austrian Airlines nastavlja prometovati prema Hrvatskoj i u rujnu iz Beča prema četiri hrvatske zračne luke: Zagrebu, Zadru, Splitu i Dubrovniku.


Linija Zagreb - Beč prometovati će 6 dana u tjednu, svakog dana osim subote u popodnevnim satima.


Linija Zadar - Beč prometovati će do 12. rujna, kako je ranije i bilo planirano, četiri puta tjedno (ponedjeljkom, četvrtkom, petkom i subotom).


Linija Split - Beč također će biti u prometu u rujnu, od 01. do 13. rujna svakog dana osim srijede. Od 15. do 20. rujna linija će prometovati pet puta tjedno (nema letova ponedjeljkom i srijedom), dok će od 22. rujna na liniji biti tri leta tjedno, utorkom, četvrtkom i subotom.


Linija Dubrovnik - Beč u rujnu će prometovati 6 puta tjedno, svakog dana osim utorka.


S obzirom na mrežu Austrian Airlinesa u cijeloj Europi, kompanija ima veliki udio transfernih putnika prema odredištima u Hrvatskoj koji ujedno ne podliježu novim mjerama uvedenim na granici između Hrvatske i Austrije. Iz tog razloga, kompanija trenutno planira prometovati prema Hrvatskoj prema rasporedu kojeg smo naveli.


Trenutne restrikcije provjerite OVDJE.

bottom of page