top of page

Air Serbia u prosincu dva puta tjedno za Zagreb

Air Serbia će ovog mjeseca prometovati svega dva puta tjedno između Beograda i Zagreba. U prodaji su i četiri dodatna povratna leta u vrijeme oko blagdana.

Srbijanski nacionalni prijevoznik u prosincu prometuje svega dva puta tjedno između Beograda i Zagreba, svakog ponedjeljka i petka (ponedjeljkom u jutarnjim, petkom u večernjim satima).


U studenome su na ovoj liniji uglavnom bila dostupna tri leta tjedno, no kompanija je zbog smanjene potražnje dodatno reducirala svoj red letenja prema Zagrebu, otkazavši let utorkom.

Ovog mjeseca u prodaji je dostupno 1.584 sjedala između Zagreba i Beograda.

Ipak, u vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana kompanija će ponuditi, uz već spomenuta dva leta tjedno, još četiri povratna leta. Najavljeni su letovi u subotu 19., nedjelju 20., srijedu 23. te nedjelju, 27. prosinca.


Na svim linijama prometuju zrakoplovi tipa ATR72-200 (ne A330 - jedini širokotrupni zrakoplov u floti kompanije s fotografije). Air Serbia između Zagreba i Beograda u prosincu nudi ukupno 1.584 sjedala.

Air Serbia je ove ljetne sezone prometovala prema Zagrebu, Splitu i Dubrovniku, u manjem opsegu nego što je to bilo u ljeto 2019. godine, dok direktne linije iz Beograda prema Zadru, Puli i Rijeci nisu prometovale.

bottom of page