top of page

Air Serbia ponovno uvodi liniju između Rijeke i Beograda!

Srbijanska nacionalna aviokompanija, Air Serbia, u ljetnom redu letenja ove godine ponovno će uvesti redovnu liniju između Rijeke i Beograda!

Air Serbia ovog ljeta ponovno uvodi redovnu liniju između Beograda i Rijeke! Ova je linija uvedena u ljetnom redu letenja 2019. godine kada je prometovala dva puta tjedno, a tada je planirana kao cjelogodišnja. Po izbijanju globalne pandemije avioprijevoznik je prekinuo promet na ovoj liniji te na njoj nije prometovao u ljeto 2020. i 2021. godine.


Ipak, očekujući značajniji oporavak potražnje, Air Serbia je najavila ponovno uvođenje ove linije od 15. lipnja do 17. rujna ove godine.

Letovi su u navedenom razdoblju najavljeni dva puta tjedno, srijedom i subotom, a karte za jednosmjerno putovanje trenutno iznose svega 49 eura.


Na liniji između Beograda i Rijeke najavljeni su zrakoplovi tipa ATR72 koji u floti ovog avioprijevoznika imaju kapacitet do 70 sjedala u putničkoj kabini. Air Serbia će ovog ljeta između dva grada ponuditi gotovo 4 tisuće sjedala!


Riječka zračna luka samo niže pozitivne vijesti a trebalo bi ih biti još!

bottom of page