top of page

Air Serbia obnavlja promet prema Puli

Srbijanski nacionalni avioprijevoznik u srpnju ponovno uvodi liniju Beograd - Pula - Beograd.

Srbijanska nacionalna aviokompanija, Air Serbia, od srpnja ponovno uvodi redovnu liniju između Beograda i Pule. Radi se o dugogodišnjoj sezonskoj liniji ove aviokompanije koja je prije izbijanja bila u prometu i do pet puta tjedno, a u ljeto 2020. godine nije prometovala zbog niske potražnje i putničkih restrikcija.

Air Serbia je danas na svojim društvenim mrežama objavila kako će ipak uvesti ovu liniju u ovoj ljetnoj sezoni, već od 11. srpnja, a najavljena su dva leta tjedno, četvrtkom i nedjeljom, sve do sredine rujna.


Na liniji izemđu Pule i Beograda od 11. srpnja prometovat će zrakoplovi tipa ATR75. Uz Pulu, Air Serbia ima još tri odredišta u Hrvatskoj; Zagreb, Split i Dubrovnik, od čega je samo linija prema Zagrebu u prometu kroz cijelu godinu.


U ovoj ljetnoj sezoni kompanija je već obnovila promet prema Splitu i Dubrovniku na kojima prometuju zrakoplovi tipa ATR75 i A319.


Air Serbia trenutno prometuje između Beograda i Splita tri puta tjedno, svakog ponedjeljka, petka i nedjelje, dok su letovi između Dubrovnika i Beograda dostupni dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom. Veći broj operacija očekuje se u srpnju i na ovoj liniji.

Na liniji Beograd - Zagreb - Beograd u srpnju je najavljeno pet tjednih letova, svakog dana osim utorkom i srijedom. Linije prema Rijeci i Zadru ovog ljeta očito neće biti u prometu.

bottom of page