top of page

Air Serbia najavila povratak i u Zadar!

Srbijanska nacionalna aviokompanija, Air Serbia, u ljetnom redu letenja ove godine ponovno će uvesti redovnu liniju između Zadra i Beograda!

Air Serbia ovog ljeta ponovno će uvesti još jednu liniju prema Hrvatskoj. Naime, od 14. lipnja srbijanski avioprijevoznik ponovno uvodi redovnu sezonsku liniju između Beograda i Zadra. Podsjećamo, prije samo nekoliko dana Air Serbia je najavila i ponovno uvođenje linije prema Rijeci.


Linija između Zadra i Beograda uvedena je u ljetnom redu letenja 2019. godine, a letovi su se odvijali dva puta tjedno, svakog petka i nedjelje. Kompanija će i ove ljetne sezone prometovati dva puta tjedno između dva grada.

Po izbijanju globalne pandemije avioprijevoznik je prekinuo promet na ovoj liniji te na njoj nije prometovao u ljeto 2020. i 2021. godine.


Na liniji između Beograda i Zadra najavljeni su zrakoplovi tipa ATR72 koji u floti ovog avioprijevoznika imaju kapacitet do 70 sjedala u putničkoj kabini, između Beograda i Zadra u prodaji će se naći tek nešto manje od četiri tisuće sjedala.


Air Serbia u ljetnom redu letenja planira redovne letove iz Beograda prema šest hrvatskih zračnih luka: Zagrebu, Puli, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku, a u samoj špici ljetne sezone najavljeno je i do 18 tjednih letova!

bottom of page