top of page

Air Serbia danas pokreće liniju prema Zagrebu, prometovat će prema 5 hrvatskih destinacija

Air Serbia, nacionalni prijevoznik Republike Srbije, danas će pokrenuti redovni promet na liniji Beograd - Zagreb - Beograd, dok će promet prema ostalim zračnim lukama u Hrvatskoj biti uspostavljen u idućih 10 dana.

Air Serbia će danas na večernjem letu iz Beograda za Zagreb ponovno uspostaviti promet između susjedna dva glavna grada. Linija će, od danas, u prometu biti svakodnevno, jednim dnevnim letom zrakoplovom tipa ATR75. Booking na prvom letu je iznimno mali.


Air Serbia već je pokrenula letove na liniji Beograd - Split. Kompanija je odradila prvi let u nedjelju, 28. lipnja, a letovi će se kroz srpanj odvijati dva puta tjedno, petkom i nedjeljom.


Kompanija će pokrenuti letove i prema Dubrovniku. Linija Dubrovnik - Beograd u prometu će biti od 03. srpnja sa dva tjedna leta, petkom i ponedjeljkom, a od 15. srpnja dodati će se još jedan let tjedno, svake srijede.


Uvodi se i linija Beograd - Zadar. Kompanija će na ovoj liniji prometovati od 11. srpnja sa dva tjedna leta, utorkom i subotom.


Dugogodišnja sezonska linija Beograd - Pula u prometu će biti od 10. srpnja, sa čak tri tjedna leta, svakog ponedjeljka, srijede i petka.


Na linijama prema Zagrebu, Zadru i Puli očekuju se zrakoplovi tipa ATR75, dok će prema Dubrovniku i Splitu prometovati zrakoplovi i većeg kapaciteta, uglavnom A319.


Jedina linija koja više nije u prodaji jest ona između Beograda i Rijeke.

bottom of page