top of page

Air France u studenome 5 puta tjedno za Zagreb

Air France je u objavi zimskog reda letenja, 02. listopada, najavio svakodnevne letove na liniji Pariz - Zagreb. Kompanija je reducirala broj tjednih letova na ovoj liniji za studeni.

photo: airfrance.com

Air France se vratio u Zagreb 01. srpnja, te od tada redovno prometuje između Pariza i Zagreba, mijenjajući broj tjednih letova na ovoj liniji iz mjeseca u mjesec, ovisno o potražnji i restrikcijama u putovanju između dviju država.


Kompanija je u prvom tjednu listopada najavila svakodnevne letove na ovoj liniji u zimskim mjesecima koji su pred nama, no u posljednjem tjednu listopada, od 26. do 31.10, kompanija će između Pariza i Zagreba prometovati 3 puta tjedno (utorkom, petkom i subotom), kako smo ranije i najavili.

Red letenja za studeni

Od 01. studenog Air France nudi 5 letova tjedno na ovoj liniji, svakodnevno izuzev utorka i nedjelje, čime se putnicima iz Zagreba pruža veliki broj konekcija preko Pariza prema daljnjim odredištima u Europi i svijetu.


Mreža destinacija Air Francea u Europi

U zračnoj luci Charles de Gaulle trenutno su u funkciji terminal 2E, 2F te 2AC sa kojih se odvija sav domaći i međunarodni promet. Zračna će luka u funkciju vraćati ostale terminale po potrebi, nakon povećanja operacija zrakoplova i putnika.


Mreža destinacija Air Francea u svijetu

Na liniji Pariz - Zagreb u studenome će prometovati zrakoplovi tipa E190 koji u floti ovog prijevoznika imaju kapacitet od 100 putnika. Pet letova tjedno je u ovom trenutku zadovoljavajuća tjedna frekvencija koja putnicima iz Zagreba s jednim zaustavljanjem u Parizu omogućuje nastavak putovanja prema više od stotinu destinacija diljem Europe i svijeta.

bottom of page