top of page

Air France svakodnevno prema Zagrebu, Croatia Airlines iz Splita i Dubrovnika

Francuska nacionalna aviokompanija u listopadu ove godine ima najavljenu jednu liniju prema Hrvatskoj - između Pariza i Zagreba.

Air France je s krajem kolovoza završio svoje redovne operacije prema Zračnoj luci Split, a na samom početku listopada (02.10.), kompanija će obaviti posljednji let ove sezone prema Zračnoj luci Dubrovnik. U nastavku mjeseca Air France će prometovati na jednoj liniji prema Hrvatskoj - redovno između Pariza i Zagreba.


Air France će između Zagreba i Pariza (Zračna luka Charles de Gaulle) u listopadu ove godine prometovati svakodnevno. Na liniji su najavljeni zrakoplovi tipa E190, a ukupno je, između dva grada, dostupno 6.200 sjedala.

Croatia Airlines iz Splita i Dubrovnika za Pariz

Hrvatski nacionalni avioprijevoznik, Croatia Airlines, u listopadu nastavlja prometovati na svojim sezonskim linijama iz Splita i Dubrovnika prema Parizu. Linija između Pariza i Zagreba ovog avioprijevoznika je cjelogodišnja i prometuje svakodnevno.


Linija između Pariza i Splita prometovat će tri puta tjedno; ponedjeljkom, srijedom i subotom sa zrakoplovima tipa A319, dok će linija između Dubrovnika i Pariza u listopadu prometovati četiri puta tjedno, svakog utorka, četvrtka, petka i nedjelje. Na liniji prema Dubrovniku također prometuju zrakoplovi tipa A319.

Između Splita i Pariza Croatia Airlines u listopadu nudi 3.744 sjedala, te čak 5.184 sjedala između Dubrovnika i Pariza.


Zagreb će u listopadu imati dva avioprijevoznika na redovnoj liniji između dva glavna grada (Air France i Croatia Airlines), dok će Split i Dubrovnik imati jednog prijevoznika (Croatia Airlines) na linijama prema glavnom gradu Francuske.


Dva spomenuta avioprijevoznika u listopadu će između Zračne luke Charles de Gaulle i tri spomenute hrvatske zračne luke ponuditi više od 24 tisuće sjedala.


bottom of page