top of page

Air France ponovno će letjeti prema tri destinacije u Hrvatskoj

Air France je danas na svojim službenim stranicama objavio kako ponovno pokreće međunarodne linije prema brojnim destinacijama u Europi i svijetu, uključujući i tri u Hrvatskoj.

Air France je prvotno planirao uvesti drugu dnevnu rotaciju između Zagreba i Pariza (povezujući tako dva grada čak 14 puta tjedno), no planovi su naravno poremećeni pandemijom i do toga ove godine neće doći.


Kompanija će postupno povećavati broj tjednih letova prema destinacijama u Hrvatskoj. Donosimo vam planirani red letenja za srpanj:

  • Ponovno se uvodi linija Pariz - Zagreb, od 01. srpnja, 3 puta tjedno (ponedjeljkom, srijedom i subotom),

  • Ponovno se uvodi linija Pariz - Split, od 13. srpnja, 4 puta tjedno (ponedjeljkom, srijedom, petkom i nedjeljom),

  • Ponovno se uvodi linija Pariz - Dubrovnik, od 04. srpnja, 2 puta tjedno (subotom i nedjeljom). Na liniji Pariz - Dubrovnik dodat će se još jedan let tjedno, ponedjeljkom, od 13. srpnja.

Na linijama iz Pariza prema Zagrebu i Dubrovniku Air France će prometovati sa zrakoplovima A319, A320 i A321, koji u floti ovog zrakoplovnog prijevoznika imaju kapacitet između 143 i 212 sjedala u putničkoj kabini.


Na liniji iz Pariza prema Splitu prema trenutnim najavama prometovat će HOP! za Air France zrakoplovima tipa Embraer 190, kapaciteta 100 putnika.

bottom of page