top of page

Air France: operativne promjene prema Dubrovniku i Zagrebu

Air France je najavio svakodnevne letove na liniji Zagreb - Pariz za listopad ove godine. Zbog utjecaja pandemije kompanija je otkazala određene polaske na ovoj liniji, ukupno njih 7, u periodu od 12. do 31. listopada. Otkazani su i određeni letovi na liniji prema Dubrovniku. Donosimo vam aktualni red letenja do kraja listopada.

Photo: Air France

Air France i linija prema Zagrebu


Kompanija će u tjednu od 12. do 18. listopada prometovati četiri puta tjedno (ponedjeljak, utorak, srijeda, subota), dok su letovi u četvrtak, petak i nedjelju otkazani.


U tjednu od 19. do 25. listopada kompanija će prometovati pet puta tjedno (ponedjeljak, srijeda, petak, subota, nedjelja), otkazani su letovi u utorak i četvrtak.


U zadnjem tjednu listopada, od 26. do 31. listopada, kompanija će prometovati 3 puta tjedno (utorak, petak i subota), dok su letovi u srijedu i četvrtak otkazani.


Linija prema Dubrovniku


Air France će na liniji Dubrovnik - Pariz prometovati 11., 14., 17., 21. te 24. listopada. Prvotni plan kompanije je bio redovno prometovati na ovoj liniji 3 puta tjedno, petkom, subotom i nedjeljom do kraja ljetnog reda letenja, no kompanija je napravila određene izmjene i smanjila broj tjednih letova na ovoj liniji.


Ukupno će, do kraja listopada, kompanija obaviti još 5 letova na liniji Dubrovnik - Pariz, koja će zatim završiti s prometovanjem za ovu ljetnu sezonu.


Air France u Europi leti na 67 odredišta, što je uobičajena mreža destinacija ovog avioprijevoznika u zimskom redu letenja. Air France omogućuje svojim putnicima povrat sredstava za otkazane letove. Putnici mogu promijeniti datum putovanja i odredište ili izabrati voucher za buduće putovanje ili zatražiti povrat uplaćenih sredstava u cijelosti. Ova politika odnosi se na sve karte kupljene do 31. ožujka sljedeće godine.


Air France je potvrdio kako će na liniji Zagreb - Pariz prometovati u zimskim mjesecima, najavivši svakodnevne letove između dva grada, no realizacija istih ovisit će o stanju rezervacija, potražnja je i na ovoj liniji drastično niža zbog utjecaja globalne pandemije.

bottom of page