top of page

Aegean odgodio sve linije prema Hrvatskoj za rujan

Iako je grčki Aegean prvotno najavio pokretanje linija prema Hrvatskoj u lipnju i srpnju, kompanija je napravila određene izmjene i sve linije prema hrvatskim destinacijama odgodila za rujan.

photo: en.about.aegeanair.com

Aegean Airlines objavio je i u prodaju pustio karte na liniji Atena - Zagreb, Atena - Dubrovnik te Atena - Split od kraja lipnja odnosno početka srpnja, no kompanija je u posljednjim operativnim promjenama u potpunosti otkazala letove na spomenutim linijama i sada ih planira obavljati tek od početka rujna.


Ova poznata grčka aviokompanija, koja je svojedobno iskazala interes za kupnju Croatia Airlinesa, sada najavljuje letove iz Atene prema Zagrebu od 02.09., prema Splitu od 01.09., te prema Dubrovniku od 03.09.


Za očekivati je da će kompanija u nadolazećem razdoblju odraditi još izmjena, što ostavlja mogućnost potpunog otkazivanja sezonskih linija za ovu sezonu prema Dubrovniku i Splitu, te obavljanje tek jedne, one između Atene i Zagreba. Nastaviti ćemo pratiti stanje rezervacija i operativne promjene kompanije i na vrijeme vas o tome obavijestiti.

bottom of page